Öğretmen Yetiştirmenin Temelleri Temalı Panel Düzenlendi

16 Mart öğretmen okullarının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 16 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN’ın moderatörlüğünde “Öğretmen Yetiştirmenin Temelleri” temalı çevrim içi bir panel düzenlendi. Panelde Doç. Dr. Emrullah YILMAZ öğretmen yetiştirmenin sosyal yansımaları, Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN öğretmen yetiştirmede hayat boyu öğrenme, Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS ise öğretmen yetiştirmenin psikolojik boyutu konularına değindi.