Doç. Dr. Gülsün Şahan Depremzede Öğrencilerle Kariyer Planlama Çalışması Yaptı

Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN, depremzede öğrencilerle kariyer planlama çalışması gerçekleştirdi.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden etkilenen ve ilimizde bulunan KYK yurtlarına yerleşen lise ve üniversite öğrencileri kariyer planlama çalışmasına katıldı. Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde 11 Mart-3 Nisan 2023 tarihleri arasında 4 hafta boyunca gerçekleştirilen kariyer planlama çalışmalarında öğrencilere üniversitemize ziyaretler gerçekleştirilerek bilgilendirme yapıldı.