Doç Dr. Gülsün ŞAHAN TÜBİTAK Eğitim Projesinde Eğitimen Olarak Görev Alacak

Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN, TÜBİTAK 2237A Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında desteklenen Sınıf Öğretmeni Adayları İçin Birleştirilmiş Sınıfta ve Köyde Öğretmenlik Becerileri II Projesine eğitimen olarak destek verecek. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Prof. Dr. Tuncay Akçadağ'ın yürütücü olduğu projede 12-17 Temmuz 2023 tarihlerinde Samsun'da  sınıf öğretmeni adaylarına köyde yaşam, birleştirilmiş sınıflarda öğretim yöntemleri, planlı çalışma ve stratejik plan, çevre ilişkileri, liderlik ve faaliyetleri projelendirme başlıklarında eğitimler verilecek.