Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalının 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Toplantısı Yapıldı

Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı Toplantısı 25/09/2018 tarihinde çeşitli konuları görüşmek üzere Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nezahat GÜÇLÜ başkanlığında toplandı.

Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalının çalışma alanlarına ilişkin konuların görüşüldüğü toplantıya Dr. Öğr. Üyesi Gülsün ŞAHAN, Dr. Öğr. Üyesi Seçil Eda ÖZKAYRAN ve Arş. Gör. Ömer YILMAZ katıldı.  Toplantıda gerçekleştirilmesi planlanan bilimsel araştırma projeleri, eğitim kurumlarındaki yöneticilere yönelik gerçekleştirilecek etkinlikler ile lisansüstü eğitim hakkında fikir alışverişi yapılarak çeşitli gündem maddeleri görüşüldü. Ana bilim dalında görev yapan öğretim elemanlarının faaliyetlerinin paylaşıldığı toplantı, görüş ve öneriler ile son buldu.