image/svg+xml

Eski MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. İrfan ERDOĞAN'ın Katılımlarıyla "Öğretmen Olmak Bir Can'a Dokunmak" Başlıklı Söyleşi Gerçekleştirildi

Eski MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. İrfan ERDOĞAN’ın katılımlarıyla öğrencimiz Dağhan Fatih KÖSE’nin moderatörlüğünde öğretmen olmak ve öğretmenlik yapmak arasındaki farklara değinilen bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve pek çok katılımcı teşrif etti.

Dekanımız Sn. Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, fakültemiz tarafından düzenlenen “Öğretmen Olmak Bir Can’a Dokunmak” başlıklı söyleşiye verdiği değerli katkılarından dolayı Sn. Prof. Dr. İrfan ERDOĞAN’a teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade etti. Ayrıca Dekanımız tarafından Sn. Prof. Dr. İrfan ERDOĞAN’a “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.

• TÜBİTAK2209 Öğretmen Adayları Orman Okullarını Öğreniyor

• Girişimci Kadınlar Etkinliği Düzenlendi

• Bölümümüzde Göreve Başlayan Dr. Öğr. Üyesi Gökhan SAVAŞ'a Oryantasyon Programı Düzenlendi

• Doç. Dr. Gülsün Şahan'dan Köy Okulunun Yönetimi Adlı Kitap Bölümü